Meer dan 50 jaar begrip

Zeer uitgebreid assortiment

Snelle levertijd & ervaren specialisten

Kamp Interieur is dé specialist op het gebied van tapijt. Bij Kamp Interieur wordt een tapijt altijd samen met de klant uitgekozen zodat het volledig naar wens is en aansluit bij je interieur. Zo ben je zeker van een prachtig eindresultaat.

Verschillende tapijt merken uit ons assortiment:

Waarom kiezen voor een tapijt van Kamp Interieur in Almelo?

Als je jouw huis wilt transformeren met een nieuwe vloerbedekking, dan is tapijt een uitstekende keuze.

Waarom tapijt?

Tapijt biedt talloze voordelen die het de ideale vloerbedekking maken. Ten eerste zorgt tapijt voor comfort en warmte in je huis. Er is niets fijner dan op blote voeten over zacht tapijt te lopen, vooral tijdens koude winters. Daarnaast dempt tapijt geluid, waardoor het perfect is voor huizen met veel activiteiten of waar kinderen spelen. Het helpt om echo's en geluidsvervuiling te verminderen en creëert zo een rustige en ontspannen sfeer.

Een ander voordeel van tapijt is dat het veiliger is, vooral voor gezinnen met jonge kinderen of ouderen. Tapijt vermindert het risico op uitglijden en valpartijen omdat het een goede grip biedt, in tegenstelling tot harde vloeren. Daarnaast is tapijt ook nog eens energiebesparend. Het heeft namelijk isolerende eigenschappen en houdt daardoor warmte vast.

Tapijt kopen bij Kamp Interieur

Kamp Interieur in Almelo is dé plek waar je moet zijn als je tapijt wilt kopen. Met ons ruime assortiment en persoonlijke service helpen we je graag bij het vinden van het perfecte tapijt dat past bij jouw stijl en behoeften. We hebben een breed scala aan tapijten in verschillende kleuren, patronen en texturen, zodat je altijd iets kunt vinden wat bij jouw interieur past.

Bij Kamp Interieur begrijpen we dat het kiezen van tapijt een belangrijke beslissing is, daarom bieden ze deskundig advies en begeleiden we je tijdens het hele proces. we luisteren naar jouw wensen en tonen je verschillende opties, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Daarnaast bieden we ook professionele legservice, zodat je er zeker van kunt zijn dat jouw tapijt perfect wordt gelegd.

Laat je adviseren bij Kamp Interieur

Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat je adviseren door één van onze specialisten. Neem contact op of maak direct een afspraak bij onze winkel in Almelo!

Stylisten

Alleen tapijt in de hoogste kwaliteit

Goede kwaliteit is enorm belangrijk bij het kopen van een nieuw tapijt.

Voldoende ervaring
Kamp Interieur heeft inmiddels meer dan 500 keer een tapijt geplaatst. Wij weten als geen ander hoe wij een mooi tapijt met je uitzoeken voor een goede prijs. Zo kan jij zorgeloos genieten van een prachtig tapijt!

 

Kom langs voor een afspraak

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die wij voor je kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Een van onze stylisten zal je advies geven!