Meer dan 50 jaar begrip

Zeer uitgebreid assortiment

Snelle levertijd & ervaren specialisten

Kamp Interieur is dé specialist op het gebied van plissé gordijnen. Bij Kamp Interieur wordt een plissé gordijn altijd samen met de klant uitgekozen. Zo ben je zeker van een prachtig eindresultaat.

Verschillende plissé gordijn merken uit ons assortiment:

Waarom kiezen voor een plisse gordijnen van Kamp Interieur in Almelo?

Raamdecoratie moet niet alleen functioneel zijn, maar ze moeten ook bijdragen aan de esthetiek van je interieur. Plisségordijnen zijn een populaire optie voor mensen die op zoek zijn naar kwalitatieve raamdecoratie waarbij wordt gedacht aan uiterlijk en functionaliteit.

Wat zijn plisségordijnen?

Plisségordijnen zijn een type raamdecoratie dat bestaat uit gevouwen stof die als harmonica kan worden uitgerekt. Deze plooien geven de gordijnen niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar bieden ook verschillende praktische voordelen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stoffen, waardoor je ze kunt afstemmen op de rest van je interieur.

De voordelen van plisségordijnen

Plisségordijnen hebben vele voordelen die ze aantrekkelijk maken voor mensen die gordijnen zoeken waarbij functionaliteit en uiterlijk belangrijk is. Ten eerste bieden ze optimale privacy. Doordat de gordijnen kunnen worden neergelaten over de volledige lengte van het raam, voorkomen ze nieuwsgierige blikken van buitenaf. Daarnaast werken plisségordijnen ook isolerend. De luchtdichte laag tussen de stoffen houdt niet alleen warmte binnen tijdens de wintermaanden, maar houdt ook hitte buiten op warme zomerdagen.

Verder zijn plisségordijnen zeer veelzijdig in hun functionaliteit. Ze kunnen in verschillende standen worden gezet, zodat je kunt kiezen voor volledige verduistering of juist meer natuurlijk licht wilt toelaten. Dit is vooral handig voor kamers zoals slaapkamers en thuiskantoren, waar optimale lichtinval essentieel is.

Plisségordijnen van Kamp Interieur

Als je op zoek bent naar kwalitatieve plisségordijnen, dan ben jij bij Kamp Interieur in Almelo aan het juiste adres. Bij Kamp Interieur vinden ze het belangrijk om klanten te voorzien van hoogwaardige producten die niet alleen functioneel zijn, maar ook een esthetische meerwaarde bieden aan je interieur. Met een ruim assortiment aan plisségordijnen in diverse kleuren en stoffen, vind je hier gegarandeerd de raamdecoratie die past bij jouw smaak.

De door jou uitgekozen plisségordijnen worden vakkundig geïnstalleerd door onze installateurs zodat je optimaal kan genieten van jouw plisségordijnen.

Laat je adviseren

Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat je adviseren door één van onze specialisten. Neem contact op of maak direct een afspraak bij onze winkel in Almelo!

Stylisten

Alleen de beste kwaliteit plissé gordijnen

Goede kwaliteit is enorm belangrijk bij het kopen van een nieuw plissé gordijn.

Voldoende ervaring
Kamp Interieur heeft inmiddels in meer dan 500 huizen plissé gordijnen geplaatst. Wij weten als geen ander hoe wij mooie plissé gordijnen kunnen aanbieden voor een goede prijs. Zo kan jij zorgeloos genieten prachtige gordijnen!

Kom langs voor een afspraak

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die wij voor je kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Een van onze stylisten zal je advies geven!