Meer dan 50 jaar begrip

Zeer uitgebreid assortiment

Snelle levertijd & ervaren specialisten

Kamp Interieur is dé specialist op het gebied van raamdecoratie. Bij Kamp Interieur wordt de raamdecoratie altijd met zorg samengesteld en in de ruimtes geplaatst. Zo ben je zeker van een prachtig eindresultaat.

Verschillende raamdecoratie uit ons assortiment:

Waarom kiezen voor raamdecoratie van Kamp Interieur in Almelo?

Ontdek de perfecte raamdecoraties dat past bij je interieur met de uitgebreide collecties van Kamp Interieur. Kamp biedt hierin verschillende mogelijkheden. Deze mogelijkheden variëren van tijdloze houten jaloezieën tot klassieke gordijnen of moderne inbetweens. Hierin mogen uiteraard de tijdloze verduisterende gordijnen, elegante vouwgordijnen, praktische rolgordijnen en veelzijdige plisségordijnen niet ontbreken. Door de vele opties weet Kamp Interieur je ramen te transformeren en je huis een nieuwe uitstraling te geven.

Houten Jaloezieën

Houten jaloezieën zorgen voor een tijdloze decoratie van de ramen waarbij functionaliteit voorop staat. Bij Kamp Interieur bieden we houten jaloezieën aan van merken als Sunway en Zonnelux. Hierin zijn er verschillende mogelijkheden qua uitstraling en kleur. De voordelen van houten jaloezieën zijn de tijdloze, maar warme uitstraling en de functionaliteit. Door eenvoudig de lichtaanval aan te passen behoud je privacy in de ruimtes.

Klassieke gordijnen en Inbetweens

Die klassieke gordijnen van Kamp Interieur zijn al jaren in. Deze traditionele gordijnen van merken als Zinc, Romo, Villa Nova, Mart Visser, De Ploeg, Jab, Kobe, Chivasso, Eijffinger, Silvera, Lifestyle en Vadain bieden een breed scala aan stoffen, patronen en kleuren om de gordijnen te vinden die perfect passen bij je smaak en interieur.

Voor een wat subtiele en stijlvollere raamdecoratie bieden de merken Lifestyle, Vadain, Loft79, Jab, Eijffinger en Mart Visser inbetweens aan als perfecte oplossing. Deze elegante gordijnen vormen de perfecte balans tussen licht en privacy. Door de lichtdoorlatendheid zorg de inbetweens voor natuurlijk daglicht in de ruimte terwijl nieuwsgierige blikken buiten worden gehouden.

Vouwgordijnen en rolgordijnen

De vouwgordijnen van Sunway, Unside, Vadain, Mart Visser, Loft79 en Lifestyle zorgen voor een unieke manier van elegantie en functionaliteit. De vrouwgordijnen zijn, net zoals de inbetweens, ontworpen om zowel lichtinval als privacy te beheersen. Door de uitgebreide keuze in stoffen, patronen en kleuren passen de vouwgordijnen in ieder interieur.

Op zoek naar een strakker uitstraling? Dan zijn de rolgordijnen van Sunway en Cedeko de perfecte raamdecoratie oplossing. De praktische gordijnen zijn net zoals alle andere gordijnen verkrijgbaar in verschillende stoffen, patronen en kleuren.

Verduisterende gordijnen

Om het lichtinval volledig te blokkeren biedt Kamp Interieur verduisterende gordijnen aan. Door het blokkeren van vrijwel al het invallende licht, zijn de gordijnen geschikt voor woonkamers, eetkamers maar ook slaapkamers. Hierdoor zorgen de gordijnen niet alleen voor privacy, maar zorgen ze ook voor een goede nachtrust. Door de verschillende stoffen, patronen en kleuren van merken als Vadain, Mart Visser, Loft79, Bmfabrics, Lifestyle en Artelux te combineren zorgt Kamp er voor dat de gordijnen perfect aansluiten bij het interieur.

Plissé gordijnen

Om de raamdecoratie wat stijlvoller te maken, zijn plissé gordijnen de oplossing om subtiele elegantie toe te voegen aan het interieur. Door de geplooide stof, die zich openvouwt als een harmonica, bepaal je zelf de lichtinval of de hoeveelheid privacy. Kamp Interieur biedt plisségordijnen aan van merken als Sunway, Indivipro en Zonnelux. Door de ruime selectie van merken is er eindeloos te combineren met stoffen, patronen, kleuren en stofdichtheid.

Laat je adviseren bij Kamp Interieur

Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat je adviseren door één van onze specialisten. Neem contact op of maak direct een afspraak bij onze winkel in Almelo!

Stylisten

Alleen de beste raamdecoratie

Goede kwaliteit is enorm belangrijk bij het kopen van nieuwe raamdecoratie.

Voldoende ervaring
Kamp Interieur heeft inmiddels in meer dan 1000 huizen raamdecoratie geplaatst. Wij weten als geen ander hoe wij de mooiste raamdecoratie kunnen aanbrengen voor een goede prijs. Zo kan jij zorgeloos genieten van prachtige raamdecoratie!

Kom langs voor een afspraak

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die wij voor je kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Een van onze stylisten zal je advies geven!