Meer dan 50 jaar begrip

Zeer uitgebreid assortiment

Snelle levertijd & ervaren specialisten

Bij Kamp Interieur bieden wij een volledig assortiment in meubels. Bekijk de mogelijkheden voor banken, eetkamertafels- en stoelen, barkrukken, fauteuils en bijzettafels of kom langs in onze winkel in Almelo.

Verschillende meubels uit ons assortiment:

Al meer dan 50 jaar specialist in Meubels

Bij Kamp Interieur zijn we al meer dan 50 jaar specialist op het gebied van meubels. Door onze ruime aanbod van verschillende merken vind je bij ons verschillende stijlen voor je woonkamer, keuken of slaapkamer.

Een compleet interieur met de meubels van Kamp Interieur in Almelo

Een basisinrichting van het interieur bestaat uit enkele meubels, zoals een eetkamertafel, eetkamerstoelen, een bank, een fauteuil en bijzettafels. Bij Kamp Interieur kunnen wij je adviseren over dit type meubels. Door ons ruime assortiment van verschillende merken zoals bocx interiors, Mobitec en Keijser&Co zijn er oneindige mogelijkheden. Of je nou alleen op zoek bent naar een nieuwe eetkamertafel of een volledig nieuwe inrichting, onze adviseurs helpen je graag!

Een stijlvolle zitkamer

Door ons ruime aanbod aan eetkamertafels en eetkamerstoelen kun je jouw inrichting compleet maken door de verschillende stijlen te combineren. De eettafels hebben een rond, ovaal of langwerpig blad en zijn verkrijgbaar in verschillende merken, kleuren en stijlen. Door je tafel te combineren met eetkamerstoelen maak je jouw zitkamer stijlvol af. De eetkamerstoelen en barkrukken zijn verkrijgbaar in verschillende merken, kleuren, stoffen en stijlen.

Een complete woonkamer

Om de woonkamer compleet te maken biedt Kamp Interieur verschillende merken banken, fauteuils en bijzettafels aan. De mogelijkheden voor de banken zijn oneindig. Een 2-zitsbank, een gezellige 3-zitsbank of een grote hoekbank voor meerdere personen zijn allemaal verkrijgbaar. Hierin bieden de merken verschillende stoffen en kleuren zodat je eindeloos kan combineren.

Om de woonkamer af te maken zijn er verschillende stijlvolle fauteuils en bijzettafels verkrijgbaar. Ook hierin kun je eindeloos combineren met stoffen en kleuren. Naast ons aanbod van nieuwe meubels kunnen wij bij Kamp uw oude bank opnieuw stofferen.

Wandkasten op maat

Voor het opbergen van spullen maakt Kamp al enkele jaren wandkasten op maat. Deze wandkasten zijn verkrijgbaar in verschillen materialen, kleuren en dus ook maten. Wandkasten op maat zorgen voor een perfecte combinatie tussen een mooie uitstraling en een praktische opbergruimte.

Laat je adviseren door onze specialisten

Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat je adviseren door één van onze specialisten. Neem contact op of maak direct een afspraak bij onze winkel in Almelo!

Stylisten

Alleen de beste kwaliteit meubels

Goede kwaliteit is enorm belangrijk bij het kopen van een nieuwe meubels.

Voldoende ervaring:
Kamp Interieur heeft inmiddels meer dan 500 banken geplaatst. Wij weten als geen ander hoe wij meubels samenstellen voor een goede prijs. Zo kan jij zorgeloos genieten van prachtige meubels!

Kom langs voor een afspraak

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die wij voor je kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Een van onze stylisten zal je advies geven!