Meer dan 50 jaar begrip

Zeer uitgebreid assortiment

Snelle levertijd & ervaren specialisten

Kamp Interieur is dé specialist op het gebied van vloeren. Bij Kamp Interieur wordt een vloer altijd met zorg uitgekozen en zelfs in de gewenste kamer geleverd. Zo ben je zeker van een prachtig eindresultaat.

Verschillende vloeren uit ons assortiment:

Waarom kiezen voor een vloer bij Kamp Interieur in Almelo?

De vloer bepaalt voor een groot deel de sfeer in de ruimte. Kamp Interieur is specialist in het leveren en leggen van verschillende vloeren zoals, PVC vloeren, vinylvloeren, visgraatvloeren, vloerbedekking, keramische tegelvloeren en gietvloeren. Naast de complete vloeren bieden wij ook een ruim assortiment aan vloerkleden dat ter decoratie kan dienen.

Kunststof vloeren

Bij Kamp Interieur begrijpen we dat vloeren de basis vormen van elk interieur, en daarom bieden we een uitgebreide selectie van hoogwaardige PVC- en vinylvloeren. Of je nu op zoek bent naar een vloer voor je woonkamer, keuken, slaapkamer of kantoor, onze vloeren bieden een perfecte combinatie van stijl, duurzaamheid en functionaliteit.

Zowel de PVC vloeren als de vinylvloeren zijn bestand tegen krassen, vlekken en slijtage wat het een duurzaam product maakt. Door de verschillende merken vind je bij Kamp Interieur de perfecte vloer op basis van kleuren, patronen en texturen. Zowel de PVC vloeren als de vinylvloeren kunnen in visgraatvorm gelegd worden. Een bijkomend voordeel is dat kunststof voeren makkelijk te onderhouden zijn.

Vloerbedekking en keramische tegels

Naast de kunststofvloeren zijn de vloerbedekking en keramische tegels tijdloze vloeren die al jaren populair zijn. De vloerbedekkingen van verschillende merken zorgen voor een warme en gezellige sfeer waarbij verschillende texturen en kleuren te combineren zijn. Dit zorgt voor een zachte en comfortabele ondergrond in bijvoorbeeld slaapkamers of gezellige woonruimtes.

De keramische tegels geven een strakke en moderne uitstraling aan woonruimtes. Verschillende merken bieden mogelijkheden in afmetingen en kleuren zodat iedere gewenste woonruimte wordt voorzien van een stijlvolle, duurzame en onderhoudsvriendelijke vloer.

Gietvloeren

Sinds enkele jaren hebben de gietvloeren een belangrijk plekje ingenomen in het rijtje vloeren binnen Kamp Interieur. De gietvloeren bieden een strakke, naadloze afwerking die perfect past bij strakke interieurs. De diversiteit aan kleuren en patronen zorgen voor een stijlvolle, maar ook duurzame vloer. De gietvloeren zijn bestand tegen intensief gebruik en zijn onderhoudsvriendelijk.

Laat je adviseren over de mooiste vloeren bij Kamp Interieur in Almelo

Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat je adviseren door één van onze specialisten. Neem contact op of maak direct een afspraak bij onze winkel in Almelo!

Stylisten

Alleen de beste kwaliteit vloeren

Goede kwaliteit is enorm belangrijk bij het kopen van een nieuwe vloer. Wij hebben de mogelijkheid om je vloer ook vakkundig te plaatsen, zodat je zeker bent van een fantastisch eindresultaat! Voldoende ervaring: Kamp Interieur heeft inmiddels meer dan 1500 vloeren geplaatst. Wij weten als geen ander hoe wij een mooie vloer kunnen aanbieden voor een goede prijs. Zo kan jij zorgeloos genieten van een prachtige vloer!

Kom langs voor een afspraak

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die wij voor je kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Een van onze stylisten zal je advies geven!