Ga je verbouwen of krijg je een hele nieuwe woning en zoek je professioneel interieuradvies van een professional? Dan ben je bij Kamp Interieur aan het juiste adres. Met een team van drie interieurstylisten en meer dan  75 jaar ervaring weten we jullie persoonlijke smaak door te vertalen naar jullie nieuwe droomhuis.

Interieuradvies pakketten


Let op gratis interieuradvies is mogelijk.
Als je het interieur bij Kamp Interieur koopt, vervalt de gehele prijs voor het interieurontwerp!

Interieurontwerp Basis
Basis
250 per ruimte
Je bent op zoek naar interieuradvies en hebt al bepaalde ideeen, maar hebt nog en klein beetje hulp nodig. Dan kan je het beste voor dit advies kiezen.
Indelingsadvies
Stalen en Materialenplan
Kleurplan
Interieurontwerp Plus
Plus
450 per ruimte
Je bent op zoek naar interieuradvies en hebt al bepaalde ideeen, maar hebt nog en klein beetje hulp nodig. Daarnaast wil je ook advies over de kleur van de wanden om een perfect geheel te krijgen. Dan kan je het beste voor dit advies kiezen.
Indelingsadvies
Stalen en Materialenplan
Meubelplan
Kleurplan
Kleuradvies wanden
Interieurontwerp Premium
Premium
650 per ruimte
Wil je er zeker van zijn dat jouw nieuwe interieur perfect bij elkaar past? Kies dan voor dit Premium pakket waarbij wij zelfs een 3D-tekening maken zodat je het visueel kunt zien.
Indelingsadvies
Stalen en Materialenplan
Meubelplan
Kleuradvies wanden
3D rendering (zo zie je het visueel)
Afstijling woning
Stylisten

Kom langs voor een afspraak

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die wij voor je kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Een van onze stylisten zal je advies geven!