Meer dan 50 jaar begrip

Zeer uitgebreid assortiment

Snelle levertijd & ervaren specialisten

Kamp Interieur is dé specialist op het gebied van verduisterende gordijnen. Bij Kamp Interieur worden verduisterende gordijnen altijd samen met de klant uitgekozen. Zo ben je zeker van een prachtig eindresultaat.

Verschillende verduisterende gordijnen uit ons assortiment:

Waarom kiezen voor verduisterende gordijnen van Kamp Interieur?

Verduisterende gordijnen kunnen een waardevolle toevoeging zijn aan jouw interieur. Ze bieden niet alleen privacy, maar zorgen ook voor een optimale lichtregulering en isolatie. Door deze prettige eigenschappen zijn de verduisterende gordijnen al jaren lang populair in woonkamers en slaapkamers.

Waarom kiezen voor verduisterende gordijnen?

Verduisterende gordijnen hebben unieke eigenschappen waardoor dit type raamdecoratie in bijna elk deel van het huis geschikt is:

Lichtregulering op maat: Als je op zoek bent naar een goede nachtrust, dan zijn verduisterende gordijnen de ideale oplossing. Ze blokkeren het binnenvallende licht volledig, waardoor je slaapkamer echt donker wordt, zelfs midden op de dag. Je kunt zelf bepalen hoeveel licht je wilt tegenhouden door de gordijnen helemaal te sluiten of gedeeltelijk open te laten.

Privacy en isolatie: Naast het reguleren van licht, bieden verduisterende gordijnen ook de nodige privacy in je huis. Ze voorkomen dat nieuwsgierige blikken van buitenaf naar binnen kunnen gluren. Dit is vooral belangrijk als je in een drukke omgeving woont of ramen hebt die direct zicht bieden op de straat.
Daarnaast hebben verduisterende gordijnen ook isolerende eigenschappen. Ze helpen warmte binnen te houden tijdens koude winters en houden hitte buiten tijdens warme zomers. Hierdoor bespaar je energie en verminder je de kosten van verwarming en airconditioning.

Maatwerk en service van Kamp Interieur

Of je nu op zoek bent naar moderne, klassieke of minimalistische gordijnen, Kamp Interieur heeft het allemaal. Bovendien staat ons vriendelijke en deskundige personeel altijd klaar om je te adviseren over de beste keuze voor jouw interieur. Hierdoor kun je verschillende kleuren, stijlen en stoffen combineren waardoor je het perfecte gordijn hebt dat aansluit op je wensen.

Naast ons deskundige advies zorgen we ook voor de installatie van de gordijnen. Onze ervaren installateurs zorgen er voor dat de door jou uitgekozen gordijnen, perfect opgehangen wordt zodat je een super resultaat krijgt.

Laat je adviseren

Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat u adviseren door één van onze specialisten. Neem contact op of maak direct een afspraak bij onze winkel in Almelo!

Stylisten

Alleen de beste kwaliteit verduisterende gordijnen

Goede kwaliteit is enorm belangrijk bij het kopen van nieuwe verduisterende gordijnen.

Voldoende ervaring
Kamp Interieur heeft inmiddels in meer dan 500 huizen verduisterende gordijnen geplaatst. Wij weten als geen ander hoe wij mooie verduisterende gordijnen kunnen aanbieden voor een goede prijs. Zo kan jij zorgeloos genieten van prachtige gordijnen!

 

Kom langs voor een afspraak

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die wij voor je kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Een van onze stylisten zal je advies geven!