Op zoek naar de mooiste PVC vloeren en dat voor een betaalbare prijs? Bij Kamp Interieur, gevestigd in Almelo vindt u een zeer uitgebreid assortiment PVC vloeren. Kamp Interieur is niet voor niets al méér dan 50 jaar een begrip in Almelo. De woonstylisten geven gratis advies op maat, zonder enkele verplichting. Komt u binnenkort langs voor een kop koffie?

Waarom een PVC vloer kopen?

Een PVC vloer zorgt voor comfort. Deze onderhoudsvriendelijke vloeren zijn niet alleen sterk en stil, ze hebben ook nog eens een erg warme uitstraling. Tegenwoordig zijn deze vloeren ook als Hongaarse punt of als Visgraatmotief te leggen.

Totale ontzorging en vakkundige plaatsing

Als klant van Kamp Interieur wordt u totaal ontzorgt. Nadat een van onze stylisten alle vloeren met u heeft bekeken kunnen wij een offerte op maat uitbrengen zodat u weet waar u aan toe bent. Na akkoord van de offerte kan het laten leggen van de vloer worden ingepland bij een van onze ervaren vakmensen. In de meeste gevallen kunnen wij een vloer al plaatsen binnen enkele weken! Kamp Interieur heeft al meer dan 50 jaar ervaring. Kamp Interieur is al meer dan 50 jaar een populair vloerenbedrijf in Almelo. Zo worden er veel PVC vloeren geleverd in de omgeving Almelo, Wierden, Albergen, Tubbergen, Geesteren, Ootmarsum, Reutum, Hengelo, Enschede maar ook in Rijssen.

Daarom een PVC vloer kopen bij Kamp Interieur:

  • Totale ontzorging: van uitzoeken tot plaatsing
  • Ervaren stylisten
  • Meer dan 50 jaar een begrip
  • Uitgebreid assortiment betaalbare PVC vloeren
  • Plaatsing door ervaren vakmensen
  • Snelle levertijd

Welke merken PVC vloer verkoopt Kamp Interieur in Almelo?

Kamp Interieur is premium dealer van het merk Viva Floors, Gelasta, Hebeta, Moduleo en Cotap. Het grote assortiment vloeren zorgt voor verschillende prijzen in het assortiment. Tegenwoordig zijn de prints bij een nieuwe pvc vloer vrijwel niet meer van houten vloeren of natuursteen vloeren te onderscheiden. Onze vloeren zijn van zeer goede kwaliteit, u bent dan ook verzekerd van een mooie vloer!

Vragen over het kopen van een PVC vloer in Almelo?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie! Onze stylisten staan 6 dagen per week voor u klaar om je te kunnen voorzien van goed advies. Wij hopen u snel te zien in onze winkel aan de Ootmarsumsestraat 426 in Almelo.