Over ons

Kamp Interieur Almelo is al ruim 50 jaar een begrip in de regio. Onder het motto ‘guldens goedkoper Kamp’ werd in 1964 de stoffenwinkel aan de Ootmarsumsestraat geopend. Sindsdien is er veel veranderd.

Specialist in interieur
Modestoffen worden er al tijden niet meer verkocht. Wél gordijnstoffen. Sinds Emiel Kamp de zaak van zijn vader overnam, heeft hij zich gespecialiseerd als woonwinkel met meubels, accessoires, verlichting, vloeren, raamdecoratie, verf en behang. Het assortiment is oneindig breed. Voor elke stijl, woonwens en budget zijn er tal van mogelijkheden. Onze interieurstylisten helpen u graag bij het maken van uw keus. Een advies op maat als de sleutel naar uw thuis.

De stylisten van Kamp
Het team van Kamp Interieur bestaat uit vakmensen. Enthousiast, creatief en vakkundig gaan zij graag voor u aan de slag. Of u nu alleen op zoek bent naar een passende lamp, of uw complete huis opnieuw wilt laten inrichten. Dat maakt niets uit. Kamp Interieur Almelo is er voor iedereen. Maak alvast kennis! Ons team ontvangt u gastvrij in onze winkel. U vindt er zeker wat u zoekt.

Tot ziens!

(Foto: Annia Romita – De Ondernemer)

Al ruim 50 jaar een familiebedrijf
Sinds 1964 staat Kamp Interieur Almelo voor vakmanschap, kennis en een uitmuntende klantenservice. Mogen wij ook uw woonwensen vervullen? Plan vandaag nog een afspraak.