Vloeren

De basis van uw inrichting
De vloer is door zijn grote oppervlak dé sfeerbepaler in elke ruimte. Kamp Interieur is een specialist in het leveren en leggen van diverse vloeren zoals pvc-vloeren, laminaat, vinyl, marmoleum en natuurlijk tapijt. Onze deskundige medewerkers adviseren u graag over welke materiaal het beste bij uw woonwensen past. Daarbij kijken we niet alleen naar de look & feel van een product, maar bijvoorbeeld ook naar de levensduur en naar wat voor uw situatie praktisch is in gebruik.
Naast het leveren en leggen van de vloer, kunnen wij eventueel ook het verwijderen en afvoeren van de oude vloer voor onze rekening nemen.

Vloerkleden en tapijt
Een tapijt is weer helemaal in. En terecht, want het geeft een ruimte direct een hotelchique uitstraling. Het is comfortabel, geluiddempend, warm en isolerend en verkrijgbaar in talloze variaties. Als kamerbreed tapijt of op maat als vloerkleed. Kamp Interieur gaat zelfs nog verder; het spelen met gekleurde randen, het aanbrengen van logo’s of patronen is één van onze specialiteiten. Dat vergt vakmanschap en creativiteit. En dat beperkt zich niet alleen tot het leveren en leggen van de gewenste meters. Na een deskundig advies, komen wij persoonlijk bij u op locatie de ruimte(s) inmeten en verwijderen indien nodig ook uw oude tapijt.

PVC vloeren
Kiest u voor een PVC vloer dan kiest u voor comfort. Een pvc-vloer is sterk, stil, onderhoudsvriendelijk en heeft een warme uitstraling. Gelijkend aan vinyl, alleen bestaat deze vloer uit losse elementen waardoor deze bijvoorbeeld ook gelegd kan worden in een Hongaarse punt of visgraatmotief. Daarbij zijn de prints bijna niet van echt hout of natuursteen te onderscheiden, maar dan zonder het intensieve onderhoud van een echte houten of stenen vloer. Het is dan ook niet vreemd dat PVC nog steeds aan populariteit wint. De strips zijn ook goed toepasbaar in natte ruimtes, op trappen en zelfs op wanden. Kamp Interieur is premium dealer van het merk mFLOR, wat beschikt over een enorme collectie kwaliteitsmaterialen.

Laminaat
De laminaatvloer heeft zich de afgelopen tien jaar enorm ontwikkeld. Zowel in kwaliteit als in uitstraling zijn er grote stappen gezet. Daarmee is laminaat, wat verkrijgbaar is in diverse prints en kleuren, toepasbaar in elk interieur.

Vinyl
Ook vinyl is allang niet meer het vroegere zeil op de keukenvloer. De vinylvloer van nu is nauwelijks nog te onderscheiden van echt hout of tegels. De pvc toplaag zorgt ervoor dat het bijzonder natuurlijk oogt. Bovendien is het materiaal slijtvast en is het onderhoud echt minimaal. Klanten kiezen dan ook steeds vaker voor een vinylvloer. Een keuze waar het team van Kamp Interieur helemaal achter staat. U kunt dan ook kiezen uit een enorm scala van kleuren en dessins, in breedtes van 200 of 400 cm en diverse diktes.

Marmoleum
Een marmoleum vloer gaat een levenlang mee. Vandaar dat materiaal veel wordt gebruikt voor vloeren die intensief gebruikt worden zoals in scholen en ziekenhuizen. Maar nu er ook in dit materiaal meer variaties mogelijk zijn, leveren wij marmoleum behalve aan bedrijven, ook regelmatig aan particulieren. Bijvoorbeeld met aangebrachte lasdraden, figuren of randen. Want zeker voor een vloer met die levenslang meegaat, is het van belang dat deze niet gaat vervelen. De stylisten van Kamp Interieur geven graag advies zodat u tijdloos kunt genieten van uw vloer.