Verf & Behang

Kamp Interieur is gespecialiseerd in het creëren en realiseren van een compleet interieur. Het perfecte totaalplaatje, tot in detail passend bij uw woonstijl en -wensen. Verf en behang mogen dan ook niet in ons assortiment ontbreken. Of u nu zelf aan de slag wilt of de realisatie aan ons uit handen geeft, wij geven u altijd een goed en deskundig advies en hebben voor elke klus de juiste producten in huis.

Behang
Strak, elegant, chique, lief, stoer, druk of rustig; met een behang is alles mogelijk. Kamp Interieur heeft voor elke woonstijl een uitgebreid scala aan patronen en kleuren behang. Bijvoorbeeld van de topmerken Arte, Elitis, Nobilis, Moooi en Casamance. In onze showroom zijn er altijd muren volgens de laatste trends en in uiteenlopende stijlen, voorzien van een bijzonder behang. Laat u inspireren!

Verf
Ons behang is overigens geweldig mooi te combineren met een geverfde muur of muurdelen. Uiteraard hebben wij daarvoor een precies de kalkverf, krijtverf of tadelaktverf die er bij past. Maar ook voor deuren, meubels, vloeren en zelfs buitengevels heeft Kamp Interieur diverse verfsoorten. Allemaal van het merk Pure & Original.

Kalkverf
De Fresco kalkverf van Pure & Original is een natuurlijke minerale verf, samengesteld uit gebluste kalk en natuurlijke pigmenten. Deze ecologische en duurzame natuurverf wordt in meer dan 100 schitterende kleuren gemaakt. De verf kan (soms met een primer) overal gebruikt worden en geeft elke ondergrond een authentieke uitstraling.

Krijtverf
Met krijtverf krijgt uw muur of meubel een schitterende matte, fluweel poederige uistraling. Door het gebruik van een hoge dosering natuurlijke pigmenten, heeft krijtverf een diepe, intense volheid van kleur. Onze professionele Pure & Original Classico krijtverf is afwasbaar, milieuvriendelijk en leverbaar in 116 kleuren.

Marrakech Walls – Tadelakt verf
Tadelakt is een traditioneel soort stucwerk uit Marokko. Op basis van deze oude techniek is een nieuwe verf ontwikkeld die, in tegenstelling tot het originele stucwerk, gemakkelijk is aan te brengen. Afhankelijk van de afwerking zorgt de verf of voor een stoere betonlook of (door het te polijsten) voor de fluweelzachte, bijna aaibare uitstraling van tadelakt. De verf is geschikt voor badkamers en kan van zacht mat tot en met hoogglans, worden opgewreven met een doek of een poetsset op een boormachine.

Gevelverf en Kaleiverf
Zelfs voor de buiten beschikt Kamp Interieur over bijzondere verfsoorten. Zo is er een gevelverf speciaal ontwikkeld voor zware invloeden van weer en verkeer, met de bijzonder mooie uitstraling van een Pure & Original verf. En wilt u een meer authentieke gevelafwerking, dan kunt u kiezen voor onze Kaleiverf. Dat is een dikke gevelverf waarmee het lijkt alsof de muur al 10 keer is geschilderd. Kalei vormt een duurzame weersbestendige behandeling waarbij het metselwerk, de voeg en de steen, nog deels zichtbaar blijven. Het is een oude techniek die weer vaak gebruikt wordt bij restauraties, maar die ook in nieuwbouw mooie resultaten geeft.