Raamdecoratie

De raamdecoratie is bepalend voor de sfeer in uw huis. De mogelijkheden zijn ook hier eindeloos. Kamp Interieur biedt u een ruime keus in gordijnen, inbetweens, roedes, rol- en vouwgordijnen, jaloezieën en shutters. Wij komen graag bij u thuis om samen met u de best passende mogelijkheden te bespreken.

Gordijnen
Het ongekende vakmanschap van de medewerkers in ons eigen atelier, zorgt ervoor dat wij elke wens die afwijkt van de standaard kunnen realiseren. Denkt u bijvoorbeeld aan: unieke plooien, extreem zware voeringen, indrukwekkende hoogtes en elke andere afwijkende creatie.

Inbetweens
De inbetween valt qua dikte tussen overgordijnen en vitrages. Naar buiten kijken kan wel. Maar naar binnen kijken is bij de meeste stoffen moeilijk. Ze bieden daarmee een ideale privacy en passen ook in elke interieur. Van klassiek tot modern.

Roedes en gordijnrails
Om gordijnen helemaal tot hun recht te laten komen is het van belang dat de roedes optimaal zijn afgestemd op het soort gordijnen en de rest van uw interieur. Kamp Interieur beschikt over een ruim assortiment van roedes en eindknoppen, in diverse materialen en kleuren. Ook gordijnrails zijn nu verkrijgbaar in veel kleuren en variaties. Tot slot behoort ook een railroede tot de mogelijkheden; een dunne roede, aangebrachte op steunen, maar waaraan het gordijn onderlangs loopt met runners.

Rol- en vouwgordijnen
Rolgordijnen en vouwgordijnen zijn er in veel kleuren en dessins. Rolgordijnen zijn er in diverse toepassingen. Praktisch, mogelijk verduisterend en altijd even stijlvol. Vouwgordijnen geven een rijke uitstraling aan elk interieur. Ze worden in ons eigen atelier precies op maat voor u gemaakt. Altijd met een geweldig eindresultaat. Zowel rol- als vouwgordijnen zijn nu ook in XL uitvoering leverbaar.