Persoonlijk advies

De woonstylisten van Kamp Interieur geven u graag een écht en uitgebreid advies op maat. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe bank, een compleet nieuw interieur of vragen hebt over reparaties en onderhoud: U bent altijd van harte welkom in onze winkel. Dat mag op afspraak, maar hoeft natuurlijk niet.

Gratis interieuradvies
Persoonlijk contact met onze klanten vinden we bij Kamp Interieur erg belangrijk. ‘Luisteren’ is daarin voor ons het toverwoord. Pas als wij weten wat uw woon- en stijlwensen zijn, geven wij ons advies. Dat kan bij ons in de winkel, maar ook bij u thuis of op de zaak. Want als u de moeite neemt om naar Kamp Interieur te komen, dan nemen wij graag de moeite om bij u langs te gaan. Natuurlijk helemaal gratis en vrijblijvend, zonder enige verplichting.

Personal shopping
Een klein deel van ons assortiment is te zien in onze winkel, maar dat is echter maar een fractie van ons aanbod. Kamp Interieur werkt al jaren samen met meerdere gerenommeerde leveranciers. Eén van hen is Keijser & Co. Een leverancier met een geweldige meubelcollectie met een eindeloos aanbod voor elke woonwens. Het is mogelijk om deze groothandel te bezoeken, met een stylist van Kamp Interieur in de rol van uw eigen personal shopper. Op die manier is het mogelijk om in slechts één bezoek de complete inrichting van uw huis te bespreken.

 

 

Onderhoud en reparatie
Naast stijl- en interieuradvies, kunt u bij Kamp Interieur ook terecht voor uitleg over het onderhoud en reparatie van meubels, vloer en raamdecoratie. In onze winkel zijn diverse onderhoudsmiddelen te koop.